Skip to main content
ReservesClose Cart

Crea la teva ruta

1.  Escull quin serà el PRIMER MONUMENT a visitar i omple les dades necessàries.
2. Després tria la resta de monuments.

ATENCIÓ

Les visites al Circ del dia 12 de juny es veuran afectades a causa d’un Acte Institucional. Des de les 9 hores fins a les 19:30 hores (últim accés 19 hores) la Volta de Sant Hermenegild romandrà tancada. Es podrà accedir al Circ per l’accés de la Rambla Vella i per la porta del Passeig de Sant Antoni.

Amfiteatre

El darrer edifici d’espectacles que es va construir a Tàrraco fou l’amfiteatre, vers les darreries del segle I dC i inicis del segle II dC.

Circ – Pretori

Al circ romà es disputaven les curses de carros. L’edifici es va construir a finals del segle I dC i formava part del gran complex monumental del Fòrum Provincial

Passeig arqueològic (muralles)

El recorregut del Passeig Arqueològic s’estén sobre les fortificacions del segle XVIII. L’any 1932 es va reconvertir en l’actual passeig i es va obrir al públic com un espai romàntic enjardinat.

Casa Canals

La família Canals formava part de la petita noblesa i es van emparentar amb altres famílies nobles i adinerades com els Castellarnau. Es va instal·lar a Tarragona, aproximadament al final del segle XVII.

Fòrum de la Colònia

El primer testimoni de l’existència d’un fòrum és una inscripció del primer quart del segle I aC. Amb Juli Cèsar, Tàrraco va convertir-se en colònia romana l’any 45 aC, amb el nom de Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco.